Indmeldelse

Indmeldelse

Kære forældre

Der er pt. mange, der gerne vil være spejdere hos os, så vi har en venteliste for nye spejdere. Vi kontakter jer, når der er plads hos os. I er altid velkomne til at skrive til ka [at] valbyparkspejderne [dot] dk, hvis I har nogen spørgsmål til ventelisten.

Du kan komme på ventelisen og foretage indmeldelse hos Valbyparkspejderne via dette LINK: https://medlem.dds.dk/member/signup/2224 
Når du har foretaget indmeldelsen, så send en mail til gl [at] valbyparkspejderne [dot] dk

OBS!! Vi anbefaler at du først melder dit barn ind efter tre møder, så du er helt sikker på dit barn vil gå til Spejder. 
Det er således først efter det tredje spejdermøde, at barnet skal indmeles, og først når der er en klar aftale om indmeldelse mellem forældre og lederne, at du skal bruge ovenstående link.

I forbindelse med indmeldelse opkræves indmeldelsesgebyr på kr. 150,00 som dækker tørklæde, sangbog, lommebog m.m. 

Kontingent udgør kr. 450,00 pr. kvartal.  

Kontingent m.m. opkræves via mail med link til kortbetaling. Det er muligt at tilmelde kort til automatisk betaling, således at kontingent opkræves automatisk. Hvis du ikke har Dankort/Mastercart/VISA, skal du kontakte gruppens kasserer på gk [at] valbyparkspejderne [dot] dk, for at aftale alternativ betalingsmetode.